Har du köpt semestercertifikat “Alojamiento Worldwide”

Har du köpt semestercertifikat “Alojamiento Worldwide”

Har ni under semestervistelsen ingått avtal med bolag som försäljer semestercertifikat som kan nyttjas på olika destinationer över hela världen?

Om ni har ingått avtal med någon försäljare av semestercertifikat, reservoucher eller liknande på Kanarieöarna eller övriga Spanien och vill ta er ur dessa avtal kan vi ofta hjälpa er med detta om ni ser till att agera direkt efter att ni ingått avtalet. Vi kan ofta hjälpa kunder med att komma ur avtal och få tillbaka investerade belopp eller skydda er mot krav från kronofogden.

Vi arbetar även löpande med klienter som sitter fast i äldre eller nyare timeshareavtal (vilket är något annat än ovanstående) och dom som precis köpt en timeshare eller så kallad resevoucher. Konsument Europa informerar och hjälper löpande missnöjda kunder men Konsument Europa kan bara medla mellan dig/er och säljaren och säljarna är tyvärr oftast inte benägna att återbetala belopp om det inte finns någon sanktion som hotar dem.

För att du skall få tillbaka dina investerade pengar behöver du en advokat som representerar dig. Beroende på din situation så kan vi vidta olika åtgärder mot säljaren. I första steget behöver du sända in all dokumentation på pdf-fil till oss för att vi skall kunna analysera Din situation och ge dig råd.

Följande Handlingar Behöver Vi:

-Avtal och avtalsvillkor
-Mailkonversationer i kronologisk ordning
-Fakturor eller kvitton på betalning, (kontakta din bank om du saknar uppgifter)
-Skärmdump/ar på annonser
-Kvitton som man vill kräva ersättning för, ex. taxiresor
-Reklamation, ånggerrättsmeddelande
-Intyg (ex försenat flyg)